Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan faragjon jobb szeretőt a férjéből?

2011.08.11

 

Legyen már ma este a lepedők akrobatája

Most vallja be őszintén, Ön maximálisan elégedett a szexuális életével? Vagy tudna még javítani? Ha a válasza igen, akkor olvassontovább.

Ha a szex kezd túlságosan is előreláthatóvá válni, van egy jó hírünk: Tud javítani a partnere ágyban nyújtott teljesítményén, anélkül hogy megsértené az egóját (végül is, ő is szeretne önnek igazán befűteni az ágyban). Íme, hogyan változtatni a dolgokon - még ma este!

Beszéljen neki róla – és ne várjon vele az ágyig

Próbáljon a tárgyra térni – mit szeretne másképp – de semmiképp sem a hálószobában. érdemes a csevejre a hálószobától távol sort keríteni, és pozitívan indítani, például azzal, hogy mi az amit szeret a szexuális életükben.

Szabaduljon meg a rendszeres szexuális rutintól

Úgy érzi, minden héten pont ugyanakkor kerül sor az intim együttlétre? Ha a szombat reggel 9 óra mint dévajkodási időpont nem passzol az időbeosztásához, állítsa át a partner belső óráját egy egyszerű játékkal. 
Játékosan jegyezze meg, hogy lemond a reggeli szexről, cserébe a nap MINDEN egyéb időpontjában készen áll rá.

A férfiak természetéből fakad a versenyzési szellemük, tehát mindent fel fog tenni arra, hogy bebizonyítsa, tud várni, és vannak jó ötletei a témában. A helyzet kulcsa, hogy új időpontot javaslunk, nem visszautasítunk.

Csak lassan cowboy

Az elalvás előtti gyors menet szokássá lett? Ha a partner hajlik a villámszexre, ne szólítsa fel, hogy lassítson, helyette mutasson inkább példát. Ha pár fogással túl akar lenni az előjátékon, a szakember szerint érdemes pár másodpercre elhúzódni, ha újra begyorsul, újra elhúzódni, annyiszor, amennyiszer csak szükség van rá. Kapcsolni fog!

Vegye át az irányítást!

A nők gyakran elvárják a férjüktől, hogy ösztönösen tudják, mi a jó nekik, de a férfiak sem gondolatolvasók. Érdemes hát időnként a megfelelő utalásokkal és persze pozitív reakciókkalsegíteni őket. 
Ha nem találja el pontosan a megfelelő helyet, vagy ugyan megtalálja, de nem azt teszi és nem úgy, ahogy jó lenne, fogja meg a kezét, és vezesse úgy és oda, ahova szeretné. Egy kis bátorítás is csodákra képes.

Bátorítsa, hogy merjen gyakrabban kezdeményezni

Vannak férfiak, akik 60 másodpercenként a szexre gondolnak. És a nők? Ha ön azok közé a nők közé tartozik, akik alig várják, hogy ráugorhassanak a férfira, akkor a következő játék önnek való. 
Helyezzen el bugyikat szerteszét a lakásban: a fürdőszobapolcon, a közös szekrényben, az éjjeliszekrényen, a pasi aktatáskájában - mindegy hol.

Hetente háromszor szeretne szexet? Akkor rejtsen el három szexi bugyit. A hét elején ígérje meg, hogy minden megtalált bugyiért jár egy vetkőző műsor. Fel fogja venni a kesztyűt.

Elevenítse fel a múltat, hogy visszanyerje a szexepiljét

Minden pár emlékszik még rendkívüli közös szexuális élményekre, kivételes helyszíneken. Néha elég, ha emlékeztetnek bennünket arra, ami lehetséges (mert egyszer már sor került rá) ahhoz, hogy egy lemerült szeretőt újra feltöltsünk energiával.

Vegyék elő a mézeshetekről készült fényképeket, és melegítsék fel az emlékeket azokból az időkből, amikor még olyan jó volt a szex, a munka, a számlák, a gyerekek megjelenése előtt.